top of page
Zoeken

PSA Breakbulk neemt grootste mobiele hydraulische kraan in gebruik

Spectaculair nieuw materiaal op de PSA Breakbulk Terminal in Antwerpen. PSA neemt een nieuwe gantrykraan van het type Mantsinen 300M in gebruik, de grootste in zijn soort. Dat levert straffe beelden op.


PSA Breakbulk Haven Antwerpen

Zeg niet zomaar 'kraan' tegen een Mantsinen 300 M. Het is de grootste mobiele hydraulische kraan ter wereld, met een hijscapaciteit van 85 ton. Het bakbeest arriveerde vorige week op de PSA Breakbulk Terminal in de haven van Antwerpen. PSA werkte hiervoor samen met Cuypers Vorkliften. De aankomst van de kraan werd in beeld gebracht door Sky Vision.

De nieuwe kraan zal voornamelijk ingezet worden op deepseabulkschepen, voor de behandeling van staal en general cargo. Ondanks het woelige breakbulkklimaat blijft er ruimte voor investeringen in de behandeling van deze vrachttypes.


Leen, M. (2020b, mei 18). PSA Breakbulk neemt grootste mobiele hydraulische kraan in gebruik. Flows. Geraadpleegd op 23 december 2021, van https://www.flows.be/nl/shipping/psa-breakbulk-neemt-grootste-mobiele-hydraulische-kraan-gebruik

Commentaires


bottom of page