top of page

Helikopterluchtfotografie

Als bedrijf kunt u terecht bij SKY VISION in Kalmthout voor helikopterluchtfotografie. Wij hebben namelijk ultramoderne helikopters tot onze beschikking waarmee we luchtfoto’s nemen om de meest weidse beelden vast te leggen. Bovendien bieden we niet alleen foto’s, maar ook dynamische video’s aan.

Bent u op zoek naar een fotograaf voor helikopter luchtfoto's?

Professionele luchtfoto-apparatuur

Gespecialiseerd in complex luchtruim

De nieuwste videotechnieken

Prachtige luchtbeelden met helikopterluchtfotografie

Onze dronepiloten leggen een perfecte compositie vast, spelen met licht en schaduw en benadrukken de meest opvallende details vanuit de lucht. Niet alleen hebben we helikopters tot onze beschikking, maar ook maken we opnames met drone. Beide methodes bieden unieke mogelijkheden voor het vastleggen van prachtige beelden vanuit de lucht. Dankzij helikopterluchtfotografie krijgen we vanuit de lucht een weids uitzicht en kunnen we de meest iconische beelden vastleggen voor u. Met onze luchtvideo’s houdt u de aandacht van uw klanten voorgoed vast.

Neem vandaag nog contact met ons op

Neem samen met ons een vliegende start en ontdek wat de mogelijkheden zijn met helikopterluchtfotografie en -videografie. Dankzij de wendbaarheid van een helikopter kan er op een vlotte manier efficiënt gewerkt worden rond en boven een locatie. Neem vandaag nog contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij kijken alvast uit naar de samenwerking!

Wilt u het resultaat van onze drones zien?

Haven foto | SKYVISION
bottom of page